Yritys

Sinun ei tarvitse olla materiaalien asiantuntija, koska me olemme – kerro meille ideasi ja me toteutamme sen! Me olemme oikea yhteistyökumppani juuri sinulle.

Kun tarvitset

  • Opasteita
  • Näkyvää mainontaa
  • Suurkuvatulosteita
  • Luotettavaa tarra- ja kilpitoimittajaa ja teipparia
  • Tekstiili- ja erikoispaino-osaajaa

Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, mainonnan ammattilaiset, kuin myös taloyhtiöt ja liikekiinteistöt Turun talousalueella ja kauempanakin.

Emme välitä vain muiden valmistajien materiaaleja, vaan tuotamme itse myös erikoisratkaisuja omissa tiloissamme Naantalissa. Meillä pääset keskustelemaan suoraan tekijän kanssa ja autamme sinua valitsemaan oikeat materiaalit ja oikean toteutuksen ideallesi.

Ota yhteyttä niin rakennetaan yrityksesi tarpeiden mukainen ja kokoinen paketti. Monipuolinen ja nykyaikainen laitekanta, osaava henkilökuntamme sekä huolella valitut yhteistyökumppanimme takaavat nopeat ja laadukkaat toimitukset.

Historia

Kilpitalo Teikit Oy on toiminut Turun seudulla jo yli 40 vuoden ajan tarjoten asiakkailleen monipuolisia visuaalisia kokonaisratkaisuja.

Vaikka nimi on muuttunut, niin arvot, toimipaikka ja henkilökunta ovat edelleen samat. Toimintamme nojaa yhä joustavuuteen sekä vahvaan ammattitaitoon.

Ota yhteyttä

Logoa Oy
Putkikatu 25
21110 Naantali
Finland

Myynti & vaihde

 02 4357 300

Sähköposti / aineistot

myynti@logoa.fi